FacebookПідписатися на RSS

Нашій школі сьогодні 152 роки…

Нашій школі сьогодні 152 роки… це звучить гучно, красиво, але і дещо сумно. Приємно усвідомлювати, що за цією датою скільки всього пережито: злети і падіння, шумлива і тиха буденність, цілі покоління учнів, учителів, батьків, реформ і змін… Паперові журнали і щоденники, п’ятибальна система оцінювання, самостійні і контрольні роботи, екзамени, Інтернет, електронна документація, тести, моніторинги, ДПА та ЗНО. І нарешті, синхронне та асинхронне дистанційне навчання...

Та стіни школи кожному з нас на багато років стали рідною домівкою, де можна було порадіти та поплакати, поділитися таємницями з друзями та долучитися до офіційної інформації, отримати прочухана чи винагороду, а інколи, просто помовчати. Тут завжди можна було бути собою. І це, мабуть, найголовніше. Це найкраща школа, бо вона наша, наша з вами.

Тож шановні колеги, учні, батьки. Вітаємо всіх з Днем народження нашої школи. Бажаємо, щоб кожен у школі відчував себе щасливо та комфортно, успіхів Вам, сміливих ідей, блискучих перспектив, здоров’я, вчителям - поваги, учням - наполегливості, а батькам - гордості за своїх дітей.

Бажаємо нашій школі процвітання, нехай ніколи не втихає шкільний дзвінок у коридорах, нехай дитячий гамір затихає лише на канікулах.

Бажаємо педагогічному колективу наснаги навчати наших діток, терпіння до їхніх пустощів і, звичайно, здоров’я для втілення усього найкращого у маленьких серцях.

школі 152

Кiлькiсть переглядiв: 24