FacebookПідписатися на RSS

ЩО? ДЕ? КОЛИ?

"Ми, народи Об’єднаних Націй, сповнені рішучості позбавити прийдешні покоління нещасть війни, яка двічі в нашому житті принесла людству невимовне горе, і знову утвердити віру в основні права людини, у гідність і цінність людської особистості, у рівноправність чоловіків та жінок і в рівність прав більших та малих націй, та створити умови, за яких можуть дотримуватися справедливість і повага до зобов’язань".

Саме з таких слів розпочинається легендарна фраза ООН. Сьогодні 24 жовтня 77 років тому вступив в силу Статут ООН. Цей день відзначається як День Організації Об’єднаних Націй, починаючи з 1948 року, щоби привернути увагу до діяльності організації та актуальних питань на порядку денному ООН.

В останній навчальний День перед канікулами 21 жовтня до Міжнародного Дня ООН в школі було організовано інтелектуальну гру ЩО? ДЕ? КОЛИ? з учнями 11-тих класів. Під час якої учні змогли пояснити , що таке ООН та основні напрямки діяльності цієї організації. Всю інформацію яку засвоїли на уроках ми відтворили у грі. Учні отримали задоволення та нові знання!

Що Де Коли

Кiлькiсть переглядiв: 20